Wij maken klanten blij met
mooie websites & applicaties.
Sinds 2007.

Dat doen wij vanaf het eerste gesprek tot en met oplevering en begeleiding helder en transparant.

...
Tekengebied 1
Tekengebied 1
Tekengebied 1
Tekengebied 1
Tekengebied 1

We werken voor profit-, non-profit- en overheidsinstanties. Met zeer uiteenlopende projecten voor tevreden klanten als KPN, NOC*NSF, Volvo, InHolland, Kruidvat, Amref Flying Doctors, Ahold en PostNL hebben we een track record om trots op te zijn. Enkele klanten aan het woord:

“MBBL is een flexibele en kundige partner die binnen korte tijd heeft opgeleverd wat we nodig hadden. De service en communicatie zijn uitstekend. Fijn ook om een websitebouwer te hebben die meedenkt en adviseert om tot het beste resultaat te komen.”

FLori Spoelstra (NOC*NSF)
Project: Sportevenementenkalender

“Bas is een creatieve alleskunner. Hij denkt mee bij de creatie en pakt de uitvoering van projecten voortvarend op. Hij is betrouwbaar waarbij de deadline van onze projecten ook zijn prioriteit zijn. We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde projecten en hopen nog lang samen te werken.”

Lex Kruijver (Respons, i.o.v. o.a. KPN)
Project: Database evenementen t.b.v. plaatsing zendmasten

“MBBL was in staat om in een zeer korte tijd ons een op maat ontworpen website aan te leveren. Uitstekend werk en de service nadat het project was opgeleverd, was ook erg goed.”

Arjan Kooman (CBRE, i.o.v. PostNL)
Project: Vastgoed management website

“Ten behoeve van het aanbieden van verrassingsreizen voor onder andere Kruidvat heeft MBBL zowel de websites als de backend voor ons op maat ontwikkeld en we zijn hier erg tevreden mee.”

Tim Vos (Advalley, i.o.v. Kruidvat)
Project: Verrassingsreizen
...
Bas Leijder Havenstroom, mede-oprichter MBBL

Heldere communicatie en transparante werkwijze als speerpunten sinds de oprichting

In plaats van ons te verschuilen achter ingewikkeld jargon, zorgen we er altijd voor dat alle aspecten van het project helder zijn en klanten zodoende begrijpen waarom welke werkzaamheden nodig zijn. Een transparante werkwijze en heldere communicatie stonden al hoog in het vaandel toen Marijn van Broekhoven en Bas Leijder Havenstroom in 2007 MBBL oprichtten. Door ons team te versterken met vormgevers Tim, Aico en Jamie en developers Erik, Ru en Henk Jan is een waar dreamteam ontstaan met wie we alle projecten gegarandeerd tot een succes brengen.

We maken ingewikkelde processen overzichtelijk

We zijn van alle markten thuis, maar onze specialisatie is het inzichtelijk maken van ingewikkelde bedrijfsprocessen en data door middel van overzichtelijke interfaces met groot gebruikersgemak. Denk onder andere aan:

Stockholm-icons / Media / Repeat Created with Sketch.

Matching- en planning tools

Adminsitratie-, matching- en planning tools en alle denkbare ERP-oplossingen

Stockholm-icons / Shopping / Chart-pie Created with Sketch.

(Marketing) Dashboards

Met onze marketingdashboards hoeven geen handmatige rapportages meer gedraaid te worden en zijn de prestaties van het bedrijf en campagnes real-time te volgen

...

Hoogste tijd om koffie te drinken

Het begint allemaal met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie (of iets anders natuurijk). Dat kan bij ons op KNSM-eiland in Amsterdam, maar we komen net zo graag bij jullie langs.